Cursuri online gratuite pentru elevi

Asociația pentru Educație Digitală Bigger Picture a lansat platforma educațională
GRATUITĂ notebune.ro, dedicată elevilor de liceu și de gimnaziu care se pregătesc pentru susținerea examenelor la matematică și limba și literatura română.

Alături de profesori foarte bine pregățiți, echipa #NoteBune le propune utilizatorilor o serie de cursuri online realizate în conformitate cu Programa școlară.

Elevii vor putea trece prin materie în câteva ore cu ajutorul lecțiilor video, a fișelor recapitulative și a testelor de evaluare ce vor putea fi rezolvate online.

Tot conținutul este gratuit pentru a susține accesul egal la educație
al tuturor copiilor.

Cele 10 clipuri educaționale cu teme importante din materia de BAC Limba si literatura română și 12 clipuri cu noțiunile de bază de la matematică explică modul de rezolvare a celor trei subiecte de examen în funcție de cerințele și baremele de corectare.

Neam îndreptat spre subiectele cel mai des vehiculate prin testele de antrenament și prin modelele oficiale: relația dintre ideea poetică și mijloacele artistice, analiza perspectivei narative, modul de realizare a unui eseu, am exemplificat pe opere scrise de George Bacovia, I. L. Caragiale, Ion Creangă și am propus o sinteză a conceptelor necesare rezolvării subiectului”, spune mentorul Bogdan Rațiu profesor MERITO și membru activ în ANPRO.

De asemenea, copiii și profesorii pot urmări materiale conexe pe conturile de social media TIK TOK si Instagram.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.