Încep înscrierile la creșă în Sectorul 6!

Părinții care au copii cu vârste cuprinse între 0 și 3 ani (3 ani neîmpliniți până la data de 5 septembrie) și sunt interesați să-i dea la creșă pot să-i înscrie la una dintre cele trei creșe de stat din Sectorul 6. Sesiunea de înscriere începe luni, 6 iunie, și ține până la 20 iunie 2022. Cererile se depun exclusiv online, accesând aplicația cresaonline.asistentasociala6.ro.

Platforma de înscriere va fi deschisă începând de luni, 6 iunie 2022, ora 08:00, până la data de 20 iunie, ora 23:59. Rezultatele admiterii vor fi anunțate la data de 1 iulie 2022, ora 18:00, pe site-ul www.asistentasociala6.ro.

În Sectorul 6 sunt trei creșe de stat

În administrarea Primăriei Sectorului 6 sunt trei creșe de stat, care dispun în total de 980 de locuri. Se poate alege între:

  • Creșa Pinocchio, situată în Aleea Compozitorilor nr. 20, care dispune de 250 de locuri;
  • Creșa Neghiniță, situată în Aleea Crăiești nr. 1, care dispune de 390 de locuri;
  • Creșa Harap Alb, situată în Str. Estacadei nr. 13A, care dispune de 340 de locuri.

La cele trei creșe de stat au prioritate copiii sub 3 ani, ai căror părinți sau reprezentanți legali au domiciliul stabil în Sectorul 6 (dovedit prin copie după actul de identitate). Dintre aceștia, mai departe, au prioritate copiii aflați în risc de separare de familie, copiii cu dizabilități și cazurile sociale.

Analiza dosarului nu este subiectivă, ci se face automat, după bifarea mai multor puncte din cererea electronică de înscriere. Abia după parcurgerea criteriilor de prioritate, cererile se vor departaja în funcție de data depunerii.

Mai multe informații privind modalitatea de înscriere, documentele necesare și condițiile de eligibilitate pot fi accesate pe site-ul www.asistentasociala6.ro sau la numărul de telefon 021.9970, de luni până duminică în intervalul 08:00-20:00.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.