Noaptea Privighetorilor s-a reprogramat!

Societatea Ornitologică Română anunță reprogramarea evenimentului Noaptea Privighetorilor, din cauza condițiilor meteo nefavorabile prevăzute de prognoza pentru după-amiaza de sâmbătă, 4 iunie.

Astfel, cea de-a 9-a ediție a evenimentului Noaptea Privighetorilor va avea loc vineri, 10 iunie. Clasicul duet dintre muzicieni și păsări va avea loc în Parcul Etnografic Național „Romulus Vuia” din Cluj-Napoca, în secția în aer liber, Tăietura Turcului. Programul evenimentului nu suferă modificări.

Noaptea Privighetorilor 2022 va debuta, de la ora 17:00, cu tururi ornitologice, ateliere pentru copii și o expoziție tematică cu desenele unor specii de păsări realizate de artistul Zsoldos Márton.

De la ora 19:00 ne vom delecta auzul cu un recital instrumental alături de artiștii Bogdan Bohuș (pian), Teodora Buia (vioară), Fodor Lilla (violă), Diana Stir (violoncel) și Sonia Vulturar (vioară).

Programul complet al ediției 2022

  • 17:00 – tururi ghidate de biologii și colaboratorii SOR (ghidaj în limba română și în limba maghiară);
  • 17:00 – ateliere pentru cei mici;
  • 17:00 – expoziție tematică cu desenele unor specii de păsări realizate de artistul Zsoldos Márton;
  • 19:00 – recital instrumental.

Lucrări de: Beethoven, Vaughan Williams, Haydn și Enescu.

Tururile ornitologice, atelierele și concertul sunt gratuite, dar se achită biletul de intrare în Parcul Etnografic Național „Romulus Vuia”. 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.