JORGE: ”Ajungi să faci o piesă în 3 ore, cum e cazul «Aer»”

Despre noul single, „Aer”, lansat de curând de JORGE, a aflat Alex Minculescu de la artist, invitat în Matinalul „Bună dimineața, București!” pe 98.3 și live pe Facebook-ul București Fm.

”Mi-am dorit o piesă pentru vara asta. Și am început să lansez pe stilul acesta, pe care îl auzim pe afară. Și piesa ”Insomniac” este pe același stil. Am lucrat tot la DeMoga Music. Oamenii ăia au 19 ani! Îți dai seama ce vibe? Nu avem nicio idee de la care pornim și ajungi să faci o piesă în 3 ore, cum e cazul ”Aer”. Am fost la foarte multe sesiuni în studiouri, dar de foarte multe ori oamenii țin foarte mult la ce au făcut ei în loc să lase flow-ul să curgă și să vină fiecare cu cel mai bun produs. Atunci când există frustrări sau orgolii, nu faci treabă”, spune JORGE.

Dacă vrei să afli ce spune despre domeniul muzical de la noi, despre importanța educației copiilor, ce anume l-a convis să se tatueze pentru prima dată, vezi VIDEO.

”Pandemia m-a ajutat. A fost momentul în care m-am așezat un pic, am tras o gură de aer, am compus niște piese foarte tari. Uite, piesa Oliviei Adams, un succes internațional, e compusă de mine. În a doua lună de pandemie am compus 7-8 piese dintre care 4 au fost lansate și una a ajuns Number 1. E foarte simplu să găsim scuze, însă cel mai greu este să te adaptezi la nou. În ultima vreme sunt concentrat pe recunoștință. Odată cu pandemia, am luat o gură de aer și ne-am așezat”, susține artistul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.