România pierde din nou în Liga Națiunilor! Bosnia învinge România cu 1 la 0

O nouă deplasare, o nouă înfrângere și loc codaș în grupă pentru tricolorii conduși de Edy Iordanescu de pe marginea terenului.

Deși nu au jucat la fel de prost ca în primul meci din grupă, cel din Muntenegru, Chiricheș și colegii nu au arătat la Zenica că ar forma o națională cu adevărat competitivă.

După ce au avut câteva ocazii în prima repriză irosite cu seninatate de Pușcaș și de colegii săi din compartimentul ofensiv, tricolorii au făcut o a doua repriză foarte slabă, golul marcat de gazde în minutul 68 prin Prevljac fiind „bomboana de pe coliva” unei noi prestații care nu ne dă speranțe.

Nici selecționerul Iordănescu nu a ieșit din linia generală!
Speriat de gazdele de ieri de parcă am fi jucat în deplasare la o echipa câștigătoare de Cupă Mondială, a început meciul cu 5 fundași (printre care etern-nesigurul și permanent-gafeurul Chiricheș) și nu a arătat niciun moment de inspirație ofensivă până în minutul 75, atunci când a schimbat în bloc toți oamenii din compartimentul ofensiv.
…Probabil rugăciunile și iconițele nu aveau efect…

România se întoarce la București pentru următoarele două partide, sâmbătă cu Finlanda pe stadionul Giulesti și apoi marți cu Muntenegru.

Clasamentul Grupei a treia de calificare din Nations League spune tot:
1) Bosnia-Herțegovina 4 puncte
2) Finlanda 4 puncte
3) Muntenegru 3 puncte
4) ROMÂNIA 0 puncte.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.