Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Dinozaurii iau cu asalt cinematografele din țară! Avem premiera mult așteptată ”Jurassic World: Dominion”, în regia lui Colin Trevorrow. Saga „Jurassic World” a ajuns la volumul trei, și după cum aflăm din titlu, este vorba despre dominatia creaturilor preistorice, în timpurile noastre.

Se întâmplă la o distanță de 4 ani după ce Isla Nublar a fost distrusă. Dinozaurii trăiesc și vânează alături de oameni din întreaga lume. Acest echilibru fragil va remodela viitorul și va decide dacă oamenii rămân prădătorii de vârf pe o planetă pe care o împart cu cele mai înfricoșătoare creaturi ale istoriei.

Alan Grant, interpretat din nou de Sam Neill, i-a prevenit pe eroii noștri, că vor fi nevoiți să înfrunte „cel mai mare carnivor care a trait vreodată pe Terra, Giganotosaurus.

Chris Pratt și Bryce Dallas Howard li se alătură câștigătorilor de Oscar Laura Dern, Jeff Goldblum și Sam Neill în ”Jurassic World: Dominion”.

”Enfant Terrible” este o altă premieră care se vede in cinematografe. Este un film dramă/biografic, o producție 2020, în regia lui Oskar Roehler.

Este anul 1967 şi Rainer Werner Fassbinder apare pe scena unui mic teatru progresist din Munchen şi acaparează întreaga producţie.

Nimeni nu ar fi crezut atunci că rebelul de doar 22 de ani avea să devină unul din cei mai importanţi regizori germani. În ciuda unor eşecuri, multe dintre filmele sale vor fi lansate la cele mai renumite festivaluri din lume. O poveste de aflat, în cinematografe.

Titlurile noi de pe Netflix:

Spiderhead” ajunge pe 17 iunie. Chris Hemsworth, Miles Teller și Jurnee Smollett joacă în noul film regizat de Joseph Kosinski. Filmul spune povestea unei închisori care face experimente asupra deținuților.

Fanii Jennifer Lopez trebuie să urmărească ”Halftime”, luna aceasta. ”La jumătatea timpului” are premiera pe 14 iunie. Documentarul este un film aprofundat, în culise.

”Omul din Toronto”, cu Woody Harrelson, Kevin Hart, Kaley Cuoco și Ellen Barkin, în rolurile principale, ajunge pe Netflix in data de 24 iunie.

La categoria spectacol, ”Academia Umbrelei” – sezonul 3, este cel mai bun show Netflix de vizionat luna aceasta. Seria Netflix revine cu noi episoade pe 22 iunie.

După mai multe amânări, sezonul final „Peaky Blinders” a ajuns și el, pe Netflix. Fanii pot afla acum ce se întâmplă cu Tommy Shelby, interpretat de Cillian Murphy, și cu restul celor de la Peaky Blinders.

Din fericire, acesta nu este sfârșitul aventurii. Există un proiect și pentru un film Peaky Blinders, care va încheia povestea.

Acestea sunt noutatile de pe Netflix si premierele din cinematografe. Ai ce vedea, de ascultat e bucurestifm.ro.  

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.