Doru Trăscău și Andrei Zamfir (The Mono Jacks): ”E una dintre piesele înregistrate în februarie”

Despre Out of The Office Fest, lansarea noului single al The Mono Jacks și viitorul album al trupei a aflat Andreea de la Doru Trăscău și Andrei Zamfir, invitați în Matinalul „Bună dimineața, București”, pe 98.3.

”Este un festival, cu siguranță. E pentru toată lumea din zona de alternativ. Abia așteptăm. E la Arenele Romane, printre prieteni, pe 18 iunie. S-a dat drumul la evenimente în aer liber și se fac foarte multe, într-un timp foarte scurt. Lumea nu și-a mai dat seama unde să meargă. Trebuie să se liniștească un pic apele și în zona de organizatori, cât și în zona publicului”, spune Andrei.

”E un paradox: ai atât de multe lucruri de făcut încât poate deveni cheastia asta în sine obositoare. Cu toții am avut nevoie, însă am senzația că dacă la început evenimentele erau privite cu ceva reticență, pe măsură ce vremea s-a încălzit iar cifele nu mai sunt atât de sumbre lumea pare să se apropie mai mult de un concert”, punctează Doru.

Dacă vrei să afli cine va cânta la Out of The Office Fest, ce spun despre penuria de evenimente, ce top au început să facă cei de la The Mono Jacks, cum aleg piesa care va da numele viitorului album, vezi VIDEO.

”La concertele noastre sunt foarte multe figuri cunoscute. Suntem peste putință de recunoscători pentru că sunt multe persoane pe care le vedem și știm că acestea călătoresc din multe orașe ca să vină să ne vadă”, afirmă Doru.

Despre cea de-a doua piesă de pe viitorul album, Doru spune: ”E una dintre piesele înregistrate în februarie. E o piesă care vorbește despre momentele în care știi că urmează să ai o conversație, mai dificilă, dar nicio parte, nici cealaltă nu ezită să se arunce în lupta asta. În piesa noastră nu are deznodământ, puteți să înțelegeți ce vreți.”

Legat de noul album, băieții au punctat: ”În momentul acesta mai avem de lucru și tragem tare să terminăm cât mai repede. Vara e foarte aglomerată și asta ne lasă puțin timp la dispoziție.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.