Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Cinematografele ne așteaptă cu noi premiere!

”Rondul de noapte”, un film de anul trecut, regizat de Iosif Demian este o comedie dramă, în care aflăm peripețiile unor actori, înaintea premierei spectacolului în care urmau să joace. Ne întâlnim cu actorii Ada Condeescu, Zsolt Bogdán, Manuela Hărăbor, Cuzin Toma, Ilinca Hărnuț, László Mátray.

Ultima repetiție dinaintea premierei se întinde până foarte târziu în noapte. Un detaliu neimportant amână euforia reușitei. Cabinele actorilor, toaletele, îi întâmpină închise, iar garderobiera a dispărut fără urmă.

Forțați de împrejurări, actorii părăsesc clădirea teatrului, ies în stradă purtând costumația din spectacol. Fără acte sau bani, telefoane mobile sau cheile de la mașină, se simt depășiți de situație si realizează că sunt aruncați în necunoscutul nopții.

Treptat, grupul se destramă, si fiecare își vede de drumul cel mai scurt spre casă. Vom afla despre destinul lor, înainte de ridicarea cortinei în seara premierei.

O animație recomandată pentru întreaga familie este ”Lightyear”, producția de anul acesta, regizată de Angus MacLane. Personajele prind viață prin vocile actorilor Chris Evans, Keke Palmer, Dale Soules și Taika Waititi.

Toată lumea îl cunoaște și iubește pe Buzz Lightyear, din franciza Toy Story, iar studiourile Pixar vin acum cu o animație doar a lui, care va prezenta aventuroasa lui călătorie ”to infinity and beyond” – către infinit și dincolo de el!

În cinematografe mai vedem și animația românească ”Merge și-așa”, ”Jurassic World: Dominion”, și cel mai recent film al lui Cristian Mungiu – ”R.M.N.”

Acestea sunt premierele din cinematografe. Ai ce vedea, de ascultat e bucurestifm.ro.  

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.