Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Noi premiere se văd pe marele ecran. Cinefilii fani declarați ai regelui rock and roll, Elvis Presley, au șansa să vadă o nouă producție care prezintă povestea de viață a starului.

Drama musical este regizată de Baz Luhrmann, și ni-i aduce pe Tom Hanks si Austin Butler, în rolurile principale.

Povestea lui Elvis, personaj interpretat de Austin Butler, este văzută prin prisma relației complicate cu managerul său, colonelul Tom Parker, rol interpretat de Tom Hanks.

În centrul acestei călătorii se află unul dintre oamenii importanți și influenți din viața lui Elvis, Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

Butler, cunoscut anterior pentru rolul lui Tex Watson din ”Once Upon a Time In Hollywood”, de Quentin Tarantino, cântă el însuși melodiile din prima jumătate a erei de faimă a lui Elvis, iar Hanks, câștigătorul a două premii Oscar, surprinde caracterul enigmatic al lui Parker și devine povestitorul vieții renumitului cântăreț și actor.

”Evenimentul” este a doua premieră din cinematografe – o producție dramă de anul trecut, cu Anamaria Vartolomei, Kacey Mottet Klein, Luàna Bajrami si Louise Orry-Diquéro.

O sarcină nedorită într-un mediu fără prea multe posibilități – aceasta este povestea lui Anne, o tânără care decide să avorteze pentru a-și putea încheia studiile, dar și pentru a se elibera de sub constrângerile sociale ale familiei sale.

Suntem in Franța anului 1963, intr-o societate care cenzurează dorințele femeilor. Povestea urmărește traseul unei femei care decide să acționeze contrar legii.

Un film românesc ce nu trebuie ratat este ”Clouds of Chernobyl” (Anul pierdut 1986), o producție de anul acesta, în regia Ligiei Ciornei.

O dramă istorică, în care actorii Isabela Neamțu, Victoria Cociaș, Oana Pușcatu si Emil Badea Radu descriu cel mai bine istoria de atunci.

Efectele dezastrului nuclear de la Cernobîl s-au făcut simțite rapid în Europa. În România, măsurile disperate luate de regimul comunist i-au afectat pe mai mulți locuitori din nord; din cauza radiațiilor, femeile sunt forțate să avorteze prin metode improvizate.

Fanii peliculelor horror pot alege ”The Black Phone”, în regia lui Scott Derrickson. Ne întâlnim cu Ethan Hawke, Jeremy Davies, Madeleine McGraw și Mason Thames.

Finney Shaw, un băiat de 13 ani, timid, dar inteligent, este răpit de un ucigaș sadic, care îl inchide într-un subsol izolat fonic. Teroarea crește când un telefon deconectat începe să sune, iar Finney descoperă că poate auzi vocile victimelor anterioare ale ucigașului. Ce-i transmit acestea, descoperi dacă alegi ”The Black Phone”.

Acestea sunt premierele din cinematografe. Ai ce vedea, de ascultat e bucurestifm.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.