Imagine Dragons a lansat piesa „Sharks”

Acest imn epic pregătește scena pentru lansarea masivului și mega-așteptatului proiect Mercury — ACTS 1 & 2, care va fi disponibil începând cu 1 iulie. Trupa va începe un turneu masiv în SUA, în august, făcând opriri în Boston, Toronto și orașul lor natal, Las Vegas, înainte de a se încheia în Los Angeles, în septembrie. Turneul de vară marchează cele mai mari spectacole ale trupei.

Dan Reynolds a spus: „Cu videoclipul „Sharks” scopul nostru a fost să ne reprezentăm orașul natal în lumina pe care o merită – un oraș al pasiunii, divertismentului și artei. Mereu treaz și excentric. Întotdeauna o aventură de trăit. Ca a treia generație de cetățean al orașului, iubesc acest oraș și îi datorez succesul nostru. Ne-a susținut întotdeauna. „Sharks” aduce un omagiu orașului pe care îl numim acasă. Las Vegas.”

Imagine Dragons a deschis calea pentru noul lor album, odată cu lansarea unei serii de single-uri, recent, care au ajuns în topuri. Până acum, „Bones” a adunat peste 121 de milioane de stream-uri pe Spotify, iar videoclipul muzical care îl însoțește a obținut peste 28 de milioane de vizualizări pe YouTube. Cântecul a intrat, de asemenea, în Billboard Hot 100. Hit-ul „Enemy” a strâns peste 1,6 miliarde de stream-uri pentru cele două versiuni (inclusiv o colaborare cu rapperul J.I.D, nominalizat la GRAMMY, din East Atlanta). „Enemy”, care a fost inclus in serialul animat „Arcane” al Riot Games, a ajuns pe locul 1 la Alternative Radio și pe locul 1 la Top 40 Radio.

Cu 60 de milioane de albume și 55 de milioane de melodii vândute la nivel global, precum și 108 miliarde de stream-uri combinat, Imagine Dragons a fost cea mai bine vândută trupă rock din anii 2010, chiar dacă erau ocupați să reinventeze genul. Cele mai importante 3 melodii rock din Billboard ale deceniul aparțineau formației – „Believer”, „Thunder” și „Radioactive”. Formată în 2009, Imagine Dragons a dezvoltat o serie de piese de bază, cu o serie de EP-uri lansate independent. Night Visions, debutul lor de lungmetraj din 2012, a intrat în Billboard 200 pe locul 2, iar piesa principală „Radioactive” a dominat Hot Rock Songs al Billboard-ului, a câștigat un GRAMMY pentru cea mai bună interpretare rock și a obținut statutul RIAA Diamond. Smoke + Mirrors, din 2015, a debutat pe locul 1 în Billboard 200. EVOLVE, care a urmat în 2017, a câștigat o nominalizare la GRAMMY pentru cel mai bun album vocal vocal și a lansat trei hituri radio alternative nr. 1: „Believer”, „Thunder”, nominalizat la GRAMMY, și „Whatever It Takes”. Toate cele trei melodii au fost, de asemenea, printre primele 5 hit-uri la radio din Top 40, „Thunder” ajungând pe locul 1. Al patrulea album al trupei, ORIGINS, a debutat în topurile Billboard’s Alternative Albums și Top Rock Albums și single-ul „Natural” a petrecut nouă săptămâni pe locul 1 la radio-urile alternative.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.