Peste 8.000 de locuri bugetate la Universitatea din București!

Sursa foto: Olga Stancu

Universitatea din Bucureşti scoate la concurs pentru admiterea din acest an peste 8.000 de locuri bugetate, informează un comunicat al instituţiei.

Pentru a veni în sprijinul candidaţilor, Universitatea din Bucureşti oferă şi posibilitatea de achitare online a taxei de înscriere, prin completarea formularului disponibil la adresa www.po.unibuc.ro.

Pentru studiile de licenţă, Universitatea din Bucureşti oferă celor interesaţi să studieze la una dintre cele 19 facultăţi un număr de 4.459 de locuri bugetate, în timp ce pentru candidaţii la studii de master, UB pune la dispoziţie 3.250 de locuri bugetate.

Totodată, pentru admiterea din 2022 – sesiunile iulie şi septembrie – Universitatea din Bucureşti propune câteva programe de studiu noi.

Universitatea din Bucureşti afirmă că va comunica informaţii cu privire la admiterea din această sesiune pe website-ul dedicat admiterii: admitere.unibuc.ro şi pe conturile de Facebook, Instagram şi YouTube.

În plus, candidaţii sunt sfătuiţi ca, în funcţie de opţiuni, să urmărească atât website-urile, cât şi paginile de pe conturile de socializare ale facultăţii/facultăţilor care îi interesează, pentru a fi la curent cu informaţiile utile privitoare la admitere.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.