VIDEO – Meda Andrei (ANM): ”Lunile iulie și august sunt ceva mai secetoase”

Despre perioada caniculară, temperaturile acestei perioade și alte informații meteo a aflat Andreea Bratu de la Meda Andrei (ANM), invitată în Matinalul „Bună dimineața, București!” pe 98.3 și live pe Facebook-ul București Fm.

”Azi, mâine și poimâine, temperaturile sunt ridicate. Azi ne oprim la 35 de grade, mâine 36 – nu este exclus să fie și 37 de grade; atenție, vorbim de valori la umbră. Și miercuri pentru București va fi foarte cald. Pentru că și umiditatea este ridicată, avem disconfortul termic rdiciat cu valori de peste 80 de unități. Apoi temperaturile scad, doar 27 și 28 de grade. Iar până la sfârșitul săptămânii valorile termice vor fi între 28 și 30 de grade. Deci, un început de săptămână foarte cald și sfârșit de săptămână cu temperaturi un pic mai scăzute. Revin norii și ploile. Lunile iulie și august sunt ceva mai secetoase. Frecvente sunt temperaturile în jurul a 33 – 34 de garde, dar putem avea chiar și 40 de grade. Ar trebui să existe, dar mai rar ca în iunie, ploile de scurtă durată”, explică Meda Andrei.

Dacă vrei să afli cum arată vremea la mare și la munte în această săptămână, vezi VIDEO.

”Este indicat să fie urmărite toate buletinele meteo, că vor fi atât avertizări de tip general, cât și acelea specifice sezonului cald. Este indicat să ținem cont de ele, iar după ce trec să ne bucurăm din nou de ceea ce făceam până atunci.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.