VIDEO: Andrei Pavel a vorbit despre turneul Concord Iași Open în De 10X România!

La Iași începe duminică cea de-a treia ediție a turneului ATP Challenger 100 – Concord Iași Open 2022, cel mai important turneu ATP din România!

Dotat cu premii în valoare de 90.280 euro, 100 de puncte ATP și un tablou principal de simplu de 32 de jucători cu clasament între locurile 80 și 400 ATP, turneul va aduce și în acest an la start nume cunoscute.

Turneul se va desfășura în perioada 11-17 iulie 2022, la Baza Ciric, iar directorul turneului este Andrei Pavel, cel mai titrat tenisman român din ultimii 20 de ani, cel care a fost prezent astăzi în emisiunea De 10x România.

Andrei ne-a vorbit despre turneul din capitala Moldovei, despre posibilitățile copiilor din România de a practica sportul alb, despre susținerea statului și aportul părinților.

Urmărește discuția pe care Răzvan Petre de la București FM a avut-o cu Andrei Pavel, prezent în studioul Radio Iași, despre tenis, despre turneul de la Iași, dar și despre pasiunile sale.

Nu rata acest turneu și meciurile jucate de Andrei Pavel cu Horia Brenciu și Cornel Ilie cu Horia Tecău.

Emisiunea De 10X România este difuzată de luni până vineri de la 10:00 la 11:00 pe frecvențele Radio România Regional din Brașov, București. Cluj, Constanța, Craiova, Iași, Reșița, Tg. Mureș și Timișoara.

Autor: Adelina Tocitu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.