VIDEO: NAVI – „În toamnă va fi lansarea primului meu EP în limba română”!

Despre „Lista de dorințe”, noul single NAVI, a aflat Alex Minculescu de la artistă, invitată în matinalul „Bună dimineața, București!” pe 98.3 FM și live pe Facebook-ul București FM.

„Am fost foarte activi pe partea de studio și am făcut piese atât pentru noi, cât și pentru alții. Am primul meu EP. Ideea pentru noua piesă mi-a venit la un supermarket. Eram cu lista de cumpărături și mi-a venit ideea că ar fi mișto o piesă cu o listă de dorințe. Până am ieșit din magazin ajunsesem la refren, în capul meu. Strofa a doua am scris-o tot pe spatele listei de cumpărături”, povestește NAVI.

Dacă vrei să afli când va avea NAVI concerte, ce spune despre compoziția în limba română versus cea în engleză, ce nou proiect are artista, ce spune despre București, vezi VIDEO.

„În toamnă va fi lansarea primului meu EP în limba română. De ani mi se spune să aleg limba română. Am compus ”Universuri paralele” în 2020 și apoi, pe același fir narativ, am mai scris 5-6 piese. Și de aici a venit ideea să facem un EP în limba română”, explică artista.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.