Ce au decis consilierii locali din sectorul 3!

Ședința ordinară pentru consilierii sectorului 3, care au avut 22 de proiecte de hotărâre înscrise pe ordinea de zi, le reținem pe cele mai importante.

Aprobarea, conform legilor în vigoare, a execuției bugetare aferente celui de-al II-lea trimestru al anului 2022. Încasările (cote TVA, impozite și taxe fiscale, taxe pe utilizarea bunurilor) au fost cu mult mai mari decât cele prognozate, fondurile neatrase au fost din cadrul PNDL, Programul Anghel Saligny și fonduri UE. Cheltuielile au fost cu mult mai mici decât cele prognozate.

Pentru extinderea sistemului de management integrat al deșeurilor în sectorul 3 s-a aprobat contractarea unei finanțări rambursabile interne în valoare de peste 294 milioane lei. Conform acestui proiect, colectarea se va face pe trei fracții: plastic/metal/hârtie/carton, sticlă, residual.

Conform unui alt proiect aprobat astăzi, serviciile de zugrăvit – igienizare pentru unitățile de învățământ și clădirile administrate de sectorul 3, vor fi realizate de Societatea Algorithm Residential S3 SRL. Valoarea lucrărilor este de 2,6 milioane lei.

Mentenanța sistemelor de securitate fizică din unitățile de învățământ și clădirile administrate de Primăria Sectorului 3 revine Societății Internet și Tehnologie S3 SRL, Valoarea contractului este de 3,2 milioane lei.

Proiectul “Creșterea siguranței și prevenirea criminalității în Sectorul 3” a suferit un nou upgrade, astfel: se introduce două noi tipuri de camera video specific supravegherii intersecțiilor cu fluxuri rutiere și pietonale ridicate, se vor monta camera video sub plafonul de vegetație iar la Dispeceratul Poliției Locale va fi creat un nou videowall și un nou centru de comandă. Valoarea investiției depășește 40 milioane lei fără TVA.

Prezente pe ordinea suplimentară au fost și două PUD-uri cu repetiție: un imobil propus pentru Aleea Marius Emanoil Buteica, celălalt imobil pe str Ion Pillat. Ambele PUD-uri au fost response din nou.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.