„DUAL, un performance despre prietenie”, premieră la Teatrelli, în acest weekend

Sursa foto: Teatrelli

În zilele de 29, 30 și 31 iulie, la Teatrelli, puteți vedea  „DUAL, un performance despre prietenie”, creat de  Leta Popescu, Bogdan Spătaru și Florin Fieroiu, realizat cu actorii: George Albert Costea, Mihaela Velicu și  Vlad Udrescu.

Este premiera etapei finale a unei producții work in progress . Prima etapă de lucru și reprezentațiile aferente au avut loc la finalul lunii noiembrie 2021.

„DUAL, un performance despre prietenie” se află la intersecția între teatru-dans, teatru non-verbal și teatru de obiect, cu o poveste pretext pentru căutările artiștilor: trei prieteni foarte buni se întâlnesc să gătească împreună un desert. Ceea ce este, aparent, senin și natural, începe să pulseze pe dedesubt. Artiștii traduc prin interacțiunea cu obiectele unei bucătării stările opuse prieteniei. Ce se întâmplă când dispare încrederea? Apare îndoiala. Ce se întâmplă când dispare siguranța? Apare frica.

DUAL este o invitație la a privi prietenia dincolo de clișeu și, totodată, o formă de căutare a mijloacelor de expresie artistică.

Pentru acest proiect, puncte de pornire și inspirație au fost artiști conceptuali Erwin Wurm și Csilla Klenyánszki, care analizează, cu umor, cotidianul prin sculpturi umane de un echilibru fragil.

Reprezentațiile încep la ora 19:00.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.