Sistem de plată, check-in și acces la UNTOLD 2022!

Foto: UNTOLD Festival facebook

Persoanele care participă la UNTOLD au posibilitatea să facă Check-in-ul şi Top-up-ul online, pentru un acces mai rapid.

Check-in-ul online poate fi realizat până la eveniment, iar cei care aleg să îl facă la faţa locului trebuie să achite o taxă de 25 de euro la punctul de Ticketing, precizează organizatorii.

Organizatorii atrag atenţia că doar fanii înregistraţi în formularul de Check-in (online sau la locaţie) pot să primească brăţara de festival, în baza unui abonament sau a unui bilet de o zi, cu un cod de bare valid, şi a unei cărţi de identitate.

Cei care au cumpărat mai multe abonamente sau bilete pot efectua Check-in-ul şi pentru prietenii lor. În cazul în care posesorul unui abonament sau bilet doreşte să îl transfere către o altă persoană, acesta trebuie să selecteze online din contul lui de Check-in opţiunea de Transfer Bilet. Apoi trebuie să completeze datele persoanei care va primi biletul (nume, prenume, email, telefon, localitate) şi să se asigure că biletul generat (PDF) ajunge în posesia noului destinatar, se arată în comunicat.

După realizarea cu succes a Check-in-ului online, fanii îşi pot crea propria Puşculită de Festival. Astfel, fiecare participant îşi poate pune în avans de festival bani pe bilet, prin selectarea serviciului de Top-up.

Suma încărcată va fi transferată şi activată pe brăţara de festival la orice punct de Credit Point din festival. Această modalitate de încărcare a brăţărilor va fi disponibilă şi în timpul festivalului şi va putea fi accesată direct de pe telefon din aplicaţia UNTOLD.

Cei care şi-au pus bani pe brăţară în festival şi nu i-au cheltuit pe toţi şi vor să îi recupereze o pot face de la oricare dintre punctele de Credit Point din festival, pe întreaga perioadă a festivalului, sau la punctul din afara festivalului, luni, 8 august, până la ora 14:00.

Participanţii care şi-au alimentat brăţările prin opţiunea Top-up online au posibilitatea să solicite restituirea sumelor necheltuite, în cuantumul sumei încărcate online, prin opţiunea de Refund Online. Pentru Refund Online, fanii trebuie să completeze formularul de refund, disponibil din contul de festival creat iniţial, până la data de 12 august, ora 23:59.

Fanii care au abonamente General Access şi VIP şi au făcut Check-in-ul online îşi pot ridica în avans brăţările de festival după cum urmează:

  • Iulius Mall Cluj-Napoca: 30.07.2022 – 01.08.2022 (de sâmbătă până luni), între orele 10:00 – 20:00.
  • Parcul Simion Bărnuţiu, intrarea dinspre Opera Maghiară: 2 – 3 august, între orele 14:00 – 22:00. Tot de aici îşi pot ridica brăţările de festival şi fanii care au bilete Day 1.

În timpul festivalului, intervalul orar pentru ridicarea brăţărilor este între orele 14:00 – 5:00, în parcul Simion Bărnuţiu, intrarea dinspre Opera Maghiară.

Festivalul UNTOLD îşi deschide porţile pe 4 august, la ora 14:00. În toate cele patru zile şi patru nopţi, accesul se face între 14:00 şi 5:00.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.