Un prim pas spre reabilitarea liniilor de tramvai!

Sursa foto: Nicusor Dan/ facebook

Consilierii municipali au adoptat astăzi ultimul set de proiecte privind indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea celor 52 de kilometri de cale de rulare a tramvaielor care mai sunt de reabilitat, în București.

Conform primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, în cursul lunii august, ar urma să fie lansate în sistemul electronic de licitații publice (SEAP) procedurile de achiziție publică pentru modernizarea a 16 tronsoane de cale de rulare pentru tramvaie, însumând 52 de kilometri.

„Avem ultimul set de indicatori tehnico-economici pentru modernizarea liniilor de tramvai. Cu totul, sunt șaisprezece tronsoane, totalizând cei 52 de kilometri care mai sunt de modernizat din rețeaua de tramvai existentă a Municipiului București.

În proiectul de rectificare găsim și modificarea listei de investiții, astfel încât, în zilele următoare, să putem declanșa licitația pentru toate aceste tronsoane, începând cu liniile 40, 55 și 5 și continuând cu celelalte. În cursul lunii august, vom ieși în sistemul de achiziții publice cu toate liniile de tramvai care mai sunt de modernizat”, le-a spus Nicușor Dan consilierilor generali.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.