Restricţii de trafic în Capitală pentru comemorarea victimelor Holocaustului

Foto: politiaromana.ro/arhiva

Brigada Rutieră din București anunță că în data de 02 august a.c., între orele 07.30 – 12.00, va avea loc un ceremonial de comemorare în fața „Memorialului Victimelor Holocaustului”, situat la intersecţia străzilor Lipscani, Brezoianu și Anghel Saligny, ocazie cu care se vor depune coroane de flori şi se vor rosti alocuţiuni.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, între orele 09.00 – 12.00, traficul rutier și pietonal se va restricţiona după cum urmează:

– pe Str. Anghel Saligny, perimetrul cuprins între Splaiul Independenţei şi Str. Lipscani;

– pe Str. Lipscani, între Str. Ion Brezoianu şi Str. Anghel Saligny.

Totodată, începând cu data de 01 august, orele 23.00 şi până la încheierea evenimentului, se vor rezerva următoarele parcări, astfel:

• parcarea din faţa unităţii de pompieri, precum şi cea de pe str. Lipscani, tronsonul cuprins între Str. Brezoianu şi Str. Anghel Saligny;

• parcarea situată pe Splaiul Independenței între Str. Mihai Vodă și Str. Elie Radu;

• parcarea din fața Monumentului „Memorialul Victimelor Holocaustului”;

• parcarea situată pe Str. Anghel Saligny, pe tronsonul cuprins între Splaiul Independenței și Str. Lipscani.

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor de circulație şi solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu prudență şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri.

Pietonilor le recomandăm să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenţia de a traversa.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.