Percheziții la persoane bănuite de furt calificat, operațiuni financiare frauduloase si acces ilegal la un sistem informatic

Poliția Capitalei informează că au fost puse în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în București și județul Ilfov, într-un dosar penal în care sunt cercetați patru tineri, cu vârste între 15 și 16 ani, pentru furt calificat, efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic.
În urma perchezițiilor efectuate, au fost depistați și conduși la sediul secției de poliție cei 4 tineri în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

În fapt, de la începutul lunii iunie și până în prezent, tinerii ar fi sustras mai multe bunuri ale persoanelor vătămate, atât din interiorul unor locuințe, cât și din interiorul a 3 autovehicule, situate în Sectorul 1. Totodată, au fost sustrase și carduri bancare, ce au fost utilizate imediat după săvârșirea infracțiunilor de furt.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul IGPR. Cercetările sunt continuate de către Secția 2 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.