Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Premiera din acest weekend, în cinematografe, este ”Bullet Train” (Trenul asasinilor), o productie de anul acesta, regizată de David Leitch, cu Brad Pitt, Sandra Bullock, Joey King, Zazie Beetz si Aaron Taylor-Johnson.

Personajul jucat de Brad Pitt, asasinul Ladybug, primeşte o misiune ce pare să fie cea mai uşoară din întreaga lui carieră: să localizeze o valiză într-un tren de mare viteză şi apoi să coboare cu ea.

Fără ştirea lui, Ladybug nu este singurul asasin aflat în căutarea acelei valize sau a răzbunării. Ceilalţi asasini care călătoresc în acelaşi tren sunt Lemon (Brian Tyree Henry), Tangerine (Aaron Taylor Johnson), Prince (Joey King), Hornet (Zazie Beetz) şi Wolf (Bad Bunny).

Pitt a dezvăluit că a citit scenariul filmului în timpul lockdownului general decretat la începutul pandemiei de COVID-19.

„Bullet Train”, regizat de David Leitch, cunoscut pentru regia filmului „Deadpool 2”, a fost filmat în timpul lockdownurilor pandemice şi în perioade în care protocoalele stricte anti COVID-19 erau încă în vigoare.

În acest film, personajul jucat de Brad Pitt intră într-o cursă foarte strânsă cu ceilalţi asasini şi participă la mai multe scene de luptă, care sunt adeseori amuzante. Actorul Brian Tyree Henry, care vorbeşte limba engleză folosind accentul Cockney în acest lungmetraj, a spus că scenele de luptă cu Brad Pitt au fost „cel mai terapeutic lucru care s-a întâmplat vreodată”.

„Bullet Train” a fost lansat miercuri în cinematografele din mai multe ţări ale lumii.

În ultima lună de vară, platforma Netflix ne aduce noi filme, seriale, documentare, desene animate și anime.

Din 5 august, în serialul ”The Sandman”, o altă lume ni se deschide atunci când dormim. Un loc numit „Visarea”, unde Sandman, Stăpânul Viselor, interpretat de Tom Sturridge, dă viață temerilor și fanteziilor.

Bazat pe îndrăgita și premiata serie de benzi desenate de la DC Comics, creată de Neil Gaiman, ”The Sandman” este o combinație de mituri și fantezii întunecate, cu personaje care urmăresc aventurile Visului de-a lungul a 10 capitole epice.

”Day Shift” (Tura de zi), ni-l aduce pe Jamie Foxx în rolul unui tată care muncește din greu și care nu-și dorește altceva decât să ofere o viață mai bună fiicei. Premiera are loc pe 12 august.

O altă premieră vine din 26 august – ”Loving Adults”, primul film Netflix în limba daneză. Este un thriller, cu întorsături de situație și în care nimic nu este ceea ce pare a fi.

Comedia ”Me Time”, cu Kevin Hart, Mark Wahlberg si Regina Hall, în rolurile principale, apare pe 26 august.

Cu familia plecată, un tată casnic devotat își acordă timp pentru el după ani de zile, și pornește într-o aventură aniversară împreună cu vechiul său prieten petrecăreț – un film în genul Hangover, la care vei rade cu poftă.

August aduce și noi seriale, pe platforma Netflix: Cafe Minamdang, sezonul 2 al serialul Good Morning, Veronica si reality show-ul Lady Tamara.

”Indian Matchmaking” – sezonul 2 se vede din 10 august. Tot atunci avem si ”Instant dream Home”, în care o echipă de renovare rapidă își asumă riscuri mari și face planuri minuțioase pentru a transforma din totalitate casele unor familii, în doar 12 ore.

10 august e data la care apar si titulurile Locke & Key, sezonul 3, School Tales The Series, iar din 12 vedem A model Family, sezonul 3 din Never have I ever.

Alte titluri de trecut în listă, pentru pasionatii de seriale, ce apar dupa 15 august, sunt High Heat, Echoes, Glow up, sezonul 4, Kleo, The Girl in The Mirror si Lost Ollie – un serial pentru întreaga familie, inspirat din cartea „Odiseea lui Ollie”.

Netflix are noutăți și la capitolul filme pentru copii și familie.

Poti alege titlurile Big Tree City, Super Giant Robot Brother, Deepa & Anoop – apare pe 15 august, The Cuphead show – din 19 august sau Angry Birds: Summer Madness: sezonul 3 – din 25 august.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.