„Bullet Train” rămâne pe primul loc în box office-ul nord-american!

Filmul de acţiune „Bullet Train” se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american în a doua săptămână în cinematografe, potrivit estimărilor Exhibitor Relations, informează AFP.

Ultimul blockbuster al verii, „Bullet Train”, cu Brad Pitt, Aaron Taylor-Johnson şi Sandra Bullock în rolurile principale, a obţinut încasări de 13,4 milioane de dolari în cel de-al doilea weekend în cinematografe, mai puţin de jumătate decât săptămâna trecută, dar aproape dublu comparativ cu cel de-al doilea film din clasament, „DC League of Super-Pets”.

Filmul de animaţie, care aduce vocile mai multor vedete, precum Dwayne Johnson şi Kevin Hart, şi care urmăreşte aventurile lui Krypto, câinelui lui Superman, a obţinut încasări de 7,2 milioane de dolari în a treia săptămână în cinematografe.

Pe locul trei găsim filmul „Top Gun: Maverick” după 12 săptămâni de prezenţă pe marele ecran, a obținut încasări de 7,1 milioane de dolari.

Pe locul patru, „Thor: Love and Thunder”, cel mai recent episod din saga zeului scandinav, interpretat de Chris Hemsworth, alături de Natalie Portman şi Christian Bale, a acumulat 5,3 milioane de dolari în a şasea săptămână de proiecţii.

„Nope” al regizorului Jordan Peele, care oscilează între horror şi SF, ocupă locul cinci, cu 5,3 milioane de dolari în cea de-a patra săptămână în cinematografe.

Actorul de Oscar, Daniel Kaluuya, joacă rolul unui dresor de cai speriat de apariţia unor fenomene misterioase pe cerul de deasupra fermei sale. El şi sora sa (Keke Palmer) sunt împărţiţi între teamă şi dorinţa de a obţine faima prin surprinderea acestor scene pentru reţelele de socializare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.