Cel puţin şase jucătoare din România, pe tabloul principal la Ţiriac Foundation Trophy!

arhivă

Cel puţin şase jucătoare de tenis din România sunt calificate direct pe tabloul principal al noului turneu WTA 125 organizat la Bucureşti, între 12 şi 18 septembrie, Ţiriac Foundation Trophy.

Astfel, în acest moment Irina Bara şi Gabriela Lee (fostă Talabă) sunt direct calificate pe tabloul principal, Mihaela Buzărnescu şi Andreea Roşca vor primi wild-card-uri tot pe tabloul principal, iar alte două wild-card-uri pe tabloul principal vor fi oferite tot unor jucătoare din România, dar organizatorii încă nu s-au decis asupra numelor lor.

Cele două wild-card-uri pentru calificări vor fi câştigate de două tinere jucătoare din România, care vor participa, pe 7 şi 8 septembrie, la un turneu de precalificare.

Ţiriac Foundation Trophy este un turneu cu premii totale de 115.000 de dolari, iar campioana va fi recompensată cu 160 de puncte WTA. Tragerea la sorţi va avea loc sâmbătă 10 septembrie, la ora 10:00, la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti. Costurile totale de organizare se ridică la 165.000 de dolari, precizează FRT.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.