Lucrări de pictură la Art In Progress, în Spaţiul The Institute de la Combinatul Fondului Plastic

Cea de-a patra ediţie Art In Progress, o expoziţie multidisciplinară, care aduce în exclusivitate în faţa publicului lucrări de pictură, modă, design grafic, design de obiecte realizate de 23 de artişti tineri, se va desfăşura, începând de joi şi până pe 18 septembrie, la Combinatul Fondului Plastic, în spaţiul The Institute.

Pe data de 8 septembrie, începând cu ora 18.00, Combinatul Fondului Plastic va găzdui şi un eveniment de tip Open Doors, ocazie cu care publicul larg va putea vizita toate galeriile şi atelierele celor câteva zeci de artişti pe care le acomodează spaţiul din Băiculeşti 29.

De asemenea, între 16 şi 18 septembrie, la Combinatul Fondului Plastic va avea loc Bucharest Jazz Festival, ediţia din acest an axându-se pe jazzul românesc, fiind curatoriată de muzicologul şi jurnalistul Florian Lungu.

Programul festivalului este împărţit în trei seri tematice: prima zi este dedicată artiştilor din noua generaţie de jazz, a două seară este dedicată artiştilor români de jazz din afara ţării, iar ultima zi aduce pe scena de la Combinat nume consacrate ale jazzului autohton.

Expoziţia Art In Progress va putea fi vizitată gratuit până pe 18 septembrie la Spaţiul The Institute din Combinatul Fondului Plastic (Strada Băiculeşti 29, Bucureşti), de marţi până vineri, între orele 16.00 şi 20.00 şi sâmbătă, între orele 12.00 şi 20.00. Pe 8, 16, 17 şi 18 septembrie, programul se prelungeşte până la ora 22.00.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.