VIDEO: Andra Gogan – „Trebuie să înveți pentru tine”!

Despre prima zi de școala, amintiri și cum ne pregătim, au aflat Alex și Andreea de la Andra Gogan, invitată în matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 FM și live pe Facebook-ul București FM.

„Au trecut 6 ani de când am terminat liceul. Mulți dintre profii mei mi-au dat o energie foarte frumoasă pentru ce va urma. Au fost și unii care mi-au dat note proaste că lipseam deoarece mă duceam la emisiuni, la concerte”, își amintește Andra.

Dacă vrei să afli care sunt profesorii pe care i-a iubit Andra Gogan și de ce, ce sfat are pentru cei care încep școala, câți abonați are pe TikTok, când va avea concert, vezi VIDEO.

„Mi se pare că în orice fel de formă ar fi educația, tu ca om trebuie să înveți pentru tine. Școala este pentru oricine care vrea să rețină ceva. Nu trebuie să te sperii de regulile care sunt impuse acum. Eu am învățat pentru că îmi plăcea să învăț. E vorba despre fiecare în parte cum poate lua de la fiecare om o informație”, spune Andra Gogan.

„Când eram mică, părinții mi-au spus Andra deși mă cheamă Alexandra. Iar exemplul meu a fost mereu Andra Măruță. Un alt exemplu pentru mine, în muzică, este INNA. Drumul meu pentru a avea succes este mai greu. Nu abordez toate subiectele pe care fetele ar putea să le facă. Cânt de la 3 ani. Primul turneu în țară a fost pe la 12 ani. Am făcut o mare pauză și am zis că trebuie să ne ducem cât de sus se poate și am ales Arenele Romane. O să fie super.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.