VIDEO: Traian Bădulescu – „În vara asta s-a mers mai mult la munte decât la mare”!

Despre destinațiile preferate ale românilor pentru vacanța de vara, despre situația din turismul intern și alte detalii legate de călătorii au aflat Andreea și Alex de la Traian Bădulescu, consultant în turism, invitat în matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 FM și live pe facebook-ul București FM.

„A fost o vară bună. Nu contează că a scăzut Mamaia. A crescut Eforie. Stațiunea cu prețuri bune și unde veneau mulți elevi, studenți era Costineștiul. Primul pas a fost că au reînceput să vină tinerii în Costinești datorită evenimentelor dar va conta foarte mult că se va lărgi plaja. În vara asta s-a mers mai mult la munte decât la mare. Bulgarii au reușit să atragă și turiști străini, iar aceștia determină și prelungirea sezonului. Au reușit pentru că au atras seniorii și mulți tineri din Germania și Franța. Ei au vreo 400 de hoteluri, noi 40. Bulgarii au eliminat vara orice restricție”, spune consultantul în turism.

Dacă vrei să afli când se va putea crea o nouă stațiune pe litoralul românesc, de ce nu se dezvoltă mai mult zona de all inclusive în Romania, ce vor alege românii pentru vacanța de iarnă, vezi VIDEO.

„Blue Air a început ca o companie respectabilă. Din păcate, nu și-a respectat multe zboruri. E păcat că sunt pasagerii lăsați de izbeliște. ANAT solicită intervenția Statului prin crearea unor asigurări speciale. Agențiile tur-operatoare răspund dacă intră în insolvență și, având o sumă, acoperă banii clienților. Nu au nici agențiile vreo vină dacă dau faliment anumite companii aeriene. Dar, dacă dau faliment mai multe companii aeriene atunci nu pot nici agențiile să susțină. Asta nu înseamnă că acea companie aeriană nu trebuie ulterior cercetată și returnați banii. Nu ne dorim falimentul unei companii românești, dar nici să promită curse pe care nu le pot susține nu e ok”, explică Traian Bădulescu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.