METEO: Vremea rămâne călduroasă!

În această noapte, în Capitală, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 14…15 grade, posibil mai scãzutã în zona periurbanã.

Mâine, vremea va continua sã se încãlzeascã, devenind cãlduroasã, cu o maximã a temperaturii aerului de 33…34 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat, temporar cu intensificãri.

Și în țară, vremea va continua sã se încãlzeascã în cea mai mare parte a ţãrii, semnificativ în regiunile sudice, unde va deveni cãlduroasã, izolat canicularã în Lunca Dunãrii.

În jumãtatea de nord-vest, instabilitatea atmosfericã va fi temporar accentuatã şi se va manifesta prin perioade cu înnorãri, averse şi descãrcãri electrice.

Se vor înregistra cantitãţi de apã însemnate, în special în zona Carpaţilor Occidentali, în nordul Carpaţilor Orientali şi al Transilvaniei, precum şi în Maramureş, şi vor fi condiţii de grindinã.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar fenomene de instabilitate atmosfericã vor fi izolat.

Vântul va avea intensificãri susţinute la munte, cu viteze de peste 80…100 km/h pe creste, dar local şi în celelalte zone, cu caracter temporar în sud şi în est şi pentru duratã scurtã, în special asociat averselor, în rest.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 24 şi 34 de grade.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.