Plata cu PET, în București, 22 – 26 septembrie

Plata cu PET, în 20 de hipermarketuri din țară, relansata de Carrefour România. Clienții hipermarketului pot, din nou, să cumpere fructe și legume de la producători locali. Va prezentam o conversie avantajoasă și responsabilă:  PET-ul devine monedă de schimb, iar clienții contribuie la reducerea amprentei asupra mediului, susțin fermierii locali și, nu în ultimul rând, cumpără alimente sănătoase!

Plata cu PET face parte din programul de economie circulară si pune preț pe PLASTIC! Initiativa a fost întâmpinată cu interes din partea clienților: în primele trei ediții au fost colectate peste 750.000 de PET-uri și au fost date la schimb peste 120 de tone de fructe și legume românești, în 35 de hipermarketuri din țară.

Pentru fiecare PET colectat, clienții hypermarketului primesc un fruct sau o legumă – cultivate în România, iar de anul acesta, același mecanism este aplicat şi pentru doze de aluminiu și sticlă. Pentru fiecare recipient de apă,  produs din plastic 100% reciclat și 100% reciclabil, primesc o cantitate dublă de fructe și legume.

Inițiativa se află la a patra ediție și se derulează din data de 22 septembrie.

Prima oprire a caravanei Plata cu PET 2022 va avea loc în Constanța și București Orhideea, unde timp de cinci zile, clienții din cele două orașe pot aduce PET-uri, sticle sau doze de aluminiu la stația special amenajată în magazine. Totodată, clienții care aduc minimum 20 de ambalaje PET în perioada campaniei pot participa la tombola cu premii speciale, cu înscriere pe baza cartonașului.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.