Cu alcool si droguri la volan

S-a intamplat azi noapte in Capitala.
Politistii de la Rutiera au dat 73 de amenzi si au retinut 2o de premise de conducere.
7 soferi au trecut pe rosu, 3 au deposit viteza legala cu peste 50 de km pe ora, 6 s-au urcat la volan sub influenta bautirlor alcoolice iar altul dupa ce a consumat substante psihoactive, ne-a transmis Claudiu Costea de la Brigada Rutiera a Capitalei.

Spre exemplu un tânăr în vârstă de 24 de ani a condus un autovehicul pe o stradă din sectorul 5 sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării preliminare aparatul Drugtest a relevat prezența în organism a Cocainei.
În acest context, conducătorul autovehiculului a fost condus la sediul I.N.M.L. în vederea recoltării de mostre biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin.2 din Codul Penal.
De asemenea, în urma controlul efectuat, polițiștii au depistat în autovehicul substanțe din categoria drogurilor de risc. În cauză, s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de substanțe psihoactive, faptă prevăzută și pedepsită de Legea 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.