Crenvurştii Wudy au fost retraşi de la comercializare, ca urmare a detectării Listeria

Produsul tip crenvurşti Wudy a fost rechemat, în această săptămână, din toate punctele de vânzare din România, ca urmare a detectării Listeria Monocytogenes, conform InfoCons.

„Această acţiune a fost demarată ca urmare a detectării Listeria Monocytogenes, astfel retrângându-se de la comercializare în mod voluntar loturile de crenvurşti Wudy ca măsură de precauţie. Motivele rechemării, lista cu producătorii, dar şi categoria de produse ce fac obiectul retragerii de la comercializare sunt organizate în Aplicaţia InfoCons într-o manieră uşor de înţeles şi la îndemâna tuturor consumatorilor”, se menţionează în comunicat.

Pentru a veni în sprijinul consumatorilor, InfoCons pune la dispoziţia acestora alertele în timp real cu privire la rechemarea produselor de la comercializare regăsite în secţiunea „Alerte” din cadrul Aplicaţiei Gratuite InfoCons.

Aplicaţia InfoCons redă direct pe telefonul mobil ingredientele, numărul şi tipul aditivilor alimentari (într-un limbaj uşor de înţeles), cantitatea de zahăr, cantitatea de sare, alergenii şi caloriile – informaţii care de cele mai multe ori sunt scrise foarte mic, într-un limbaj mult prea tehnic sau sunt produse a căror etichetă nu mai este vizibilă, în special cele congelate. În urma scanării, consumatorii pot acorda stele de la 1 la 5 produsului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.