Patinoarul Berceni Arena – stadiul lucrărilor

facebook.com/danielbalutaprimar

Pe 1 septembrie a început săparea fundației patioarului care se construieste in sectorul 4, la Aparatorii Patriei. Acum se toarnă fundația, anunță primarul Daniel Băluță.

Edilul promite că va fi dat în folosință, în decembrie 2023.

,,Bucureștiul este singura capitală europeană care nu are patinoar competițional. (…)   Patinoarul din 4 al Capitalei se construiește după aproape 68 de ani de la ridicarea Patinoarului care, până în 1989, s-a numit „23 August”, și care a fost apoi redenumit  „Mihai Flamaropol”. A fost singurul patinoar la standarde olimpice  care a funcționat în București. Patinoarul va avea tribune, vestiare, cabinete medicale.”

In prezent, în București, echipele de hochei pe gheață – CSA Steaua, Sportul Studențesc, CSA Steaua Rangers și AS Venus, se antrenează doar pe patinoarul Allianz-Tiriac Arena, patinoarul privat deținut de Ion Țiriac în nordul Capitalei. Este singurul patinoar olimpic din București. În Capitala României nu mai există un alt patinoar olimpic, după ce Patinoarul Flamaropol a fost dărâmat, niciodată reconstruit.

 

Reactia locuitorilor din sector nu a intarziat sa apara, pe pagina de Facebook:

,,între timp stam și 40 min în stb la Grand ca se circula doar pe o banda și nu numai.”

”Asteptam reabilitatea blocurilor ca sa facem fata valului de scumpiri energetice”

,,Cand oamenii sunt bine condusi fac lucruri frumoase. RESPECT pt acesti oameni care fac ceva palpabil in Bucuresti.”

,,Domnul primar părerea mea ar fi să mă mutați în Sighetu Marmației să candidați și la noi să ne faceți asemenea lucruri frumoase și folositoare”

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.