Ioana Ciocan (Art Safari): ”Este o experiență completă, de ieșit în oraș, care conține și puțină cultură”

Despre Art Safari au aflat Alex și Andreea de la Ioana Ciocan, Directorul evenimentului, invitată în Matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 și live pe Facebook-ul București Fm.

”Colegii numără orele până joi, la ora 12:00, când începe Art Safari. Vizitatorii sunt întâmpinați cu muzică, muzică live. Weekend-ul trecut a fost o distracție pe cinste, când am început tururile de noapte”, spune Ioana Ciocan.

Dacă vrei să afli ce conțin tururile ghidate, ce se va întâmpla vineri și sâmbătă, cum va fi evenimentul din acest an, de ce recomandă să se înceapă vizitele cu zona C, ce se va vedea la Pavilionul românesc, vezi VIDEO.

”Este o experiență completă, de ieșit în oraș, care conține și puțină cultură. Trebuie programare, pentru că fiecare ghid ia un număr anumit de persoane. Ne place să avem o atmosferă mai intimă și limităm numărul la 100. Aș recomanda o vizită care să înceapă artistic, să meargă direct în zona C. Avem o artistă de 90 de ani. Pavilionul internațional a presupus un efort foarte mare din partea noastra. Sunt zeci de milioane de euro care au venit din Anglia. Cea mai veche lucrare este din 1502 și cea mai nouă este din 1827. Sunt lucrări foarte importante, semnate de greii artei britanice. Avem și un alt continent, altă epocă și alt stil – din Coreea de Sud. Este foarte cerută de populația mai tânără a Art Safari, care și-a dorit să vadă și graphic design”, punctează Ioana Ciocan.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.