Miting in centrul Capitalei

UPDATE 17:00
Politia Rutiera a redeschis traficul rutier în Piața Victoriei. Participanții cer demisia Guvernului Ciuca, alegeri anticipate precum si naționalizarea companiilor de stat.

UPDATE 16:30
Circulația rutieră este blocată in acest moment in zona Pietei Victoriei.
Manifestanții, care poartă steaguri tricolore și pancarte și scandează lozinci antiguvernamentale, sunt nemulțumiți de creșterea prețurilor la energia electrică și gaze naturale.

Conform organizatorilor, la protest participa 10.000 de oameni, numar confirmat de Mircea Apostolescu, reporterul BucurestiFM aflat la fata locului.
___________________
Protest organizat azi, în centrul Capitalei. Sute de oameni din intreaga tara au inceput sa se stranga, de la ora 13:00, in Piata Universitatii, intr-un mars de protest care se va opri in Piața Victoriei, la Guvern. Ar urma sa se încheie la miezul nopții.
Oamenii protesteaza dn cauza facturilor mari la curent si la energie, a transmis reporterul nostru, Mircea Apostolescu:

,,Nu se mai circula catre piata Unirii. Mijloacele de transport care circulau pe Bulevardul MAGHERU, treceau pe la Universitate, spre Unirea, ex. linia 381, circula deviat, pe la Sala Palatului. La ora 15:00 incepe deplasarea participantilor la miting, spre Piata Victoriei. Bulevardul Magheru si Lascar Catargiu vor fi blocate.”

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.