Restricții de trafic în București!

arhiva

În perioada 08-09 octombrie, între orele 11:00-20:00, PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive al Municipiului București, va organiza evenimentul cultural-artistic dedicat proiectului „Străzi Deschise – București, Promenadă Urbană” pe Str. Bârcă, segmentul de drum cuprins între Calea Rahovei și Str. Dumbrava Nouă.

În acest context, se va restricționa circulația autovehiculelor, începând cu data de 07 octombrie, orele 22:00, până în data de 10 octombrie, orele 06:00.

Pe aceste tronsoane se vor desfășura activități dedicate publicului larg, și anume mini concerte stradale, spectacole de teatru și dans, ateliere pentru copii, statui vivante, tururi ghidate, studiouri foto, precum și activități comerciale.

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor şi solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudență, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri.

Tot în acest weekend se va organiza evenimentul cultural „Bărbați pe Mătăsari, constând in prezentări de modă, concerte, spectacole de teatru, expoziții și ateliere de lucru.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, începând cu data de 08.10.2022, ora 06:00 și până la data de 09.10.2022, orele 23:00, se va restricționa traficul rutier pe str. Mătăsari, segmentul de drum cuprins între str. Matei Voievod și Bd. Pache Protopopescu, precum și pe străzile care acced către str. Mătăsari în acest tronson.

Evenimentul se va desfășura pe str. Mătăsari – perimetrul cuprins între imobilele nr. 01-43, lăsând liberă zona din dreptul Bisericii Iancu Vechi Mătăsari.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă în această perioadă, să circule cu prudență și să respecte semnalele polițiștilor rutieri.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.