VIDEO: Smiley – „Toamna asta vor fi multe concerte. Mă gândesc și la un turneu”!

Smiley ne-a vizitat în Studioul București FM în ediția specială de vineri #De10XRomânia.
Ne-a vorbit despre colaborările lui, despre piesele din această vară, dar și despre hitul care o să apară săptămâna viitoare.

„Am scris piesa, am dat-o cuiva și cânt și eu. O doamnă cântă piesa, dar nu vreau să dau foarte multe detalii acum”.

Vara asta a fost dedicată noilor talente: „Am făcut o companie întreagă pe durata verii pentru a căuta următorii artiști HaHaHa Production. Avem un folder foarte consistent din care trebuie să alegem. E vorba și de vibe. Ai văzut la Vocea României, indiferent de ce spunem noi, cumva e și vorba de ce simți tu. Lucrăm cu frecvențe. Lucrăm cu vibrații. Oricine ne poate scrie oricând. Preferăm artiștii care creează pentru că pentru mine corp business-ul HaHaHa Production este creația. Cumva mă interesează creatorii, compozitorii, textierii”.

Cât despre concerte, luna octombrie este dedicată filmărilor pentru Românii au Talent, iar în noiembrie și decembrie vor fi concerte prin țară.

„La sfârșitul lui mai am avut concert de peste două ore și jumătate la Sala Polivalentă. A fost fantastică reîntâlnirea cu oamenii. Și toamna asta am foarte multe cântări în limita timpului disponibil. Mă gândesc la un turneu.”

Emisiunea De 10X România este realizată de Rețeaua Radio România Regional de luni până vineri, de la 10:00 la 11:00.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.