Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Uite-i cum fug” este o producție de anul acesta, o comedie mister, în regia lui Tom George, cu Adrien Brody, Sam Rockwell si Saoirse Ronan.

Un producător de film vrea să dea lovitura la Hollywood cu ecranizarea unei populare piese de teatru. Producția începe, însă după ce mai mulți membri ai echipei sunt uciși, inspectorul Stoppard și ajutorul lui, Stalker, intră în scenă și se trezesc într-o adevărată poveste detectiv.

Medieval” este o altă premieră, cu Michael Caine, Ben Foster și Sophie Lowe.

Filmul istoric ”Medieval” prezintă povestea legendarului Jan Zizka, comandant de oști al Cehiei secolului al XV-lea, care a reușit să învingă armatele Ordinului Teutonic și Imperiului Roman.

În drama ”Marocco”, premiera românească din cinematografe, regizată de Emanuel Pârvu, ne întâlnim cu Șerban Pavlu, Crina Semciuc, Ana Indricău si Tudor Cucu-Dumitrescu. Este o poveste universală despre responsabilitatea morală a faptelor care duc la consecinţe fatale, dar şi despre lanţul faptelor mici făcute cu intenţii bune. Într-un şir de întâmplări în care toţi au avut intenţii bune, dar totul se sfârşeşte cu moarte, cine e vinovatul?  

În cinematografe vine și comedia ”Mirciulică”, în care îi vedem pe actorii Mircea Popa, Elena Ivanca, Denisa Vlad și Bunica din Chinteni.

Mircea, un tânăr de 30 ani din Gherla, pică un examen de magistratură la București și este nevoit să se întoarcă acasă și să locuiască cu părinții. Se angajează la un baron local care deține o firmă de salubritate, dar lucrurile se complică atunci când ajunge să lucreze pentru soția șefului.

Pe marele ecran vedem și ”Inocenții”, o dramă horror mister, cu Alva Brynsmo Ramstad, Sam Ashraf, Mina Yasmin si Bremseth Asheim.

În timpul unei veri nordice, un grup de copii își dezvăluie misterioasele și întunecatele puteri atunci când adulții nu sunt atenți. Este un thriller supranatural, în care joaca devine periculoasă.

Acestea sunt premierele din cinematografe. Ai ce vedea, de ascultat e bucurestifm.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.