Dan Teodorescu de la Taxi: „Piesa asta, Inima mea la 16 ani, e la radio datorită Deliei. Noi am profitat de ea. Dar o și iubim”

Dan Teodorescu de la Taxi a fost invitatul lui Răzvan Petre în emisiunea De10xRomânia, pe frecvențele Radio România Regional.

Dan Teodorescu a vorbit despre muzică, proiectele și colaborările pe care trupa Taxi le-a avut de-a lungul timpului. Piesa „Inima mea la 16 ani” reprezintă a treia colaborarea dintre trupa lui Dan Teodorescu și Delia. „O prindem greu pe Delia pentru că are multă treabă. Piesa asta <Inima mea la 16 ani>, e la radio datorită ei. Noi am profitat de ea, dar o și iubim”.

Următorul concert al Trupei Taxi va avea loc la Hard Rock, în 4 noiembrie, iar pentru viitor mai sunt și alte piese la care trupa lucrează. „Mai lucrăm. Piese sunt. Piese au fost întotdeauna. Care ajung la radio nu mai ține de noi. (…) Radio România ne-a susținut în momente grele. Radio România nu a uitat de noi. Radio România ne-a ținut acolo în conștiința publicului”, a mai spus Dan Teodorescu în De10xRomânia.

Emisiunea De10xRomânia este realizată de Rețeaua Radio România Regional și poate fi ascultată de luni până – vineri, de la 10.00 la 11.00.

Credit Foto: Alexandru Dolea

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.