Paul Bordaș: ”Fotogeografica este o fereastră deschisă pentru noi toți”

Despre Expoziția jubileu „Fotogeografica, un sfert de veac”, deschisă în cadrul programului Fotogeografica 2022, au aflat Andreea și Alex de la Paul Bordaș, invitat în Matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 și live pe Facebook-ul București FM.

”Catalogul ediției de anul acesta, cu numărul 26, este bilingv: «Fotogeografica, un sfert de veac». Expoziția jubileu dedicată celor 25 de ani a fost reluată și este expusă la Teatrul Național. Ediția de anul acesta este un fenomen complex, este o mișcare-fenomen. Am început un al doilea veac într-un patrulater cultural. Din 24 octombrie vom avea la Bioblioteca Națională a României până în data de 30 octombrie o serie de manifestări”, explică Paul Bordaș.

Dacă vrei să afli ce insituții sunt implicate, ce maraton va avea loc și cine sunt invitații, unde se poate găsi programul expoziției, cum s-au acordat premiile, vezi VIDEO.

”Juriul din Fotogeografica sunt premianții din primul sfert de veac. Este ceva unic! Se află sub bagheta maestrului Cristian Lascu. Inițial, conceptul lansat în anii ’90, era destinat studenților. După a 2-a, a 3-a ediție am lărgit un pic segmentul de vârstă, iar pe parcursul celor 25 de ediții am primit critici că, oarecum, discriminăm pe ceilalți. De anul trecut, avem: elevi – studenți și open. Fotogeografica este o fereastră deschisă pentru noi toți!”, punctează Paul Bordaș.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.