În intersecția de la Piața Unirii semafoarele nu functionează de mai multe sâptâmâni

Nu sunt oprite doar noaptea, acelasi lucru se întâmplă pe tot parcursul zilei, dimineața, când mulți locuitori din zonele Tineretului și Berceni se deplasează către locurile de muncă sau își duc la școală copiii, dupaamiaza când se întorc în număr mare spre case.

La Unirii se întâlnesc fluxurile de trafic venind dinspre nord, de la Universitate, Romană etc, dinspre sud, din Berceni, via Tineretului, dinspre est, pe Calea Călărași și dinspre vest, pe Splaiul Independenței.

Conflicte în trafic apar deseori în această zonă, iar blocajele produse pe fondul nefuncționării semafoarelor nu fac decât să amplifice nervii bucureștenilor și să crească nivelul de agresivitate și riscul de accidente.

Coloane imense de mașini, care stau bară la bară, dinspre Universitate, pe Brătianu, dinspre Berceni, pe Cantemir, pe Călărași și pe Splai. În aceste coloane stau blocate zilnic mijloacele de transport în comun, poliția, pompierii, salvările, iar sirenele urlă a pustiu…
Pentru a putea traversa, pietonii se aruncă practic pe zebră, fiind mereu la mila șoferilor nervoși. Intersectia este într-un un haos permanent.

Iar politistii apar aici doar atunci când însoțesc vreo coloană oficială și trebuie să îi facă loc prin acest blocaj.

In această zonă extrem de aglomerată și activă comercial, semafoarele nu funcționează deloc și asta pare că nu interesează pe nimeni.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.