VIDEO: Cleopatra Stratan – „Aș rămâne și cu acea mică amprentă care m-a făcut celebră”!

Despre noul single, „În dreapta mea”, semnat Cleopatra Stratan, au aflat Alex și Andreea de la artistă, invitată în „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 FM și live pe Facebook-ul București FM.

„Vârsta este doar o cifră. Contează spiritul și cum te simți. Am lansat piesă nouă chiar de ziua mea. Este a 2-a de pe noul meu album „Dragoste la modă”. Am zis să schimb un pic strategia de a lansa piesele. Acum vreau să fac concertul după ce lansez toate piesele, să dau o șansă la succes tuturor pieselor. Cred că e o piesă pentru toți cei care simt că au în dreapta lor pe cineva important. Pe mine m-a impresionat din prima piesa, pentru că mă și regăsesc în ea. La videoclip, eu am avut ideea. Clipul este filmat în București, la Grădina Botanică. Mi l-am imaginat ca fiind ca într-o poveste, întrucât și piesa mi-a dat starea asta. Am vrut să asociez povestea piesei cu o imagine pe măsura ei”, spune Cleopatra.

Dacă vrei să afli detalii legate de noul album, ce spune despre filmările clipului, despre evoluția sa artistică, despre relația cu tatăl ei, vezi VIDEO.

„Urmează, în februarie, o piesă cu soțul meu. Am promis publicului că vom lansa împreună o piesă pe an. Am pregătit ceva și pentru sfârșitul anului 2022 – e o piesă de dragoste, faină, despre noi. E o piesă care nu va fi pe viitorul album, dar urmează să lansez o piesă cu Ioana Ignat”, dezvăluie artista.

„Sunt o persoană căreia nu îi place să stea foarte mult în zona de confort. Îmi place să schimb lucruri. Pe de alta parte, aș rămâne și cu acea mică amprentă care m-a făcut celebră”, concluzionează Cleopatra Stratan.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.