100 Troleibuze SOLARIS pentru București?

Etapa de depunere a ofertelor în cadrul procedurii de achiziție a unui număr de 100 de troleibuze, pentru modernizarea transportului public în comun din Capitală, s-a finalizat, astăzi.
Până în ultima zi de depunere a ofertelor, un singur ofertant s-a înscris la această procedură de achiziție publică. Este vorba despre SOLARIS BUS & COACH sp. z. o. o., anunță Primăria Capitalei.

Urmează etapa de evaluare a ofertei, în care se va stabili dacă ofertantul va fi desemnat câștigător.

Valoarea totală estimată a acestui proiect este de 273.109.244 lei fără TVA.

Finanțarea este nerambursabilă și provine de la Fondul de Mediu, din veniturile obținute din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră.

Cele 100 de troleibuze noi, din gama de 12 m, vor avea podeaua complet coborâtă, spațiu destinat cărucioarelor pentru persoane cu dizabilități, vor fi dotate cu computer de gestiune management vehicul cu funcții GPS, sistem de informare audio-video, aer condiționat și au o autonomie minimă de 20 de km.

Garanția funcționării va fi de minimum 300.000 km de la data punerii în exploatare sau minimum 5 ani pentru troleibuz în ansamblu și pentru toate componentele acestuia, inclusiv întreținerea planificată, consumabilele și manopera efectuată în această perioadă.

Aceste 100 de troleibuze se adaugă celor 22 de troleibuze finanțate prin PNRR.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.