Razboi in Ucraina: sirenele au sunat in toata tara

Ieri au sunat, din nou, alarme aeriene în majoritatea regiunilor Ucrainei.
”Sunt Shaheds doborâte, rachete Kalibr doborâte. Mai exact, opt Shaheds au fost doborâte de regimentul anti-aerian 301 Nikopol. Două Kalibr au fost distruse de unităţile comandamentelor anti-aeriene Sud şi Centru”, a spus preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski

El a menţionat că în sud luptătorii din infanteria mecanizată au distrus ”echipamente ale inamicului, mâna de lucru rusească”.
”Cele mai cumplite lupte sunt concentrate, pe parcursul acestei săptămâni, în Donbas – Bakhmut şi Soledar. Ne menţinem poziţiile. Şi în aceste şi alte câteva direcţii din regiunea Doneţk, armata rusă a pierdut atâtea vieţi ale oamenilor săi şi atâta muniţie cât nu a pierdut în cele două războaie cecene împreună”, a susţinut el.

Potrivit lui Zelenski, nivelul real al pierderilor Rusiei este ascuns faţă de societatea rusă, iar oamenii sunt minţiţi că mobilizarea s-a încheiat, deşi ”adevărul este că în regiuni din Rusia şi pe teritoriul nostru ocupat, ei continuă să adune oameni pentru a-i trimite la moarte”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.