VIDEO: CRBL – ”Când toata lumea merge într-o direcție, mie îmi place să merg în partea cealaltă”

Despre noul single – ”Cine mă cunoaște”, proiectele pe care le are și ce pregătește au aflat Alex și Andreea de la CRBL, invitat în Matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 și live pe Facebook-ul București Fm.

„Eu aș vrea să îmi iau fetele și să le duc în India. Este o experiență unică și o recomand oricui. Dar să trăiesti cu un localnic, să simți un pic India. Este un loc pe planeta asta unde niște oameni trăiesc sub anumite reguli și ai de învățat de acolo. Am învățat de la indieni un lucru extraordinar: azi e despre azi, mâine e despre mâine! Ei trăiesc într-o formă mult mai simplă și, ce crezi? Au zâmbet”, spune CRBL.

Dacă vrei să afli ce i-a plăcut mai mult dintre Asia Express și Survivor, ce l-a determinat să își facă un club moto, ce a făcut în ultimii ani, ce spune despre a fi influencer, vezi VIDEO

Vara asta am tot venit prin țară și cu Marius am tot încercat să facem piese. Și l-am prins și am făcut 3 piese în 3 zile. Când îi vine inspirația, e acel Moga pe care îl știm. Încep acum un alt CRBL muzical. La anul va veni și turneul, scot și un album – «Rock and Road». Va fi primul turneu moto. Mi-am făcut și club. Dacă noi nu livrăm și încercări, atunci cum aflăm dacă publicul vrea și altceva? Datoria noastra este să creăm. Eu urăsc șabloanele, truma, uniforma. Când toata lumea merge într-o direcție, mie îmi place să merg în partea cealaltă”, punctează artistul.

Despre plecarea din țară, CRBL explică: ”Noi nu am plecat cu gândul că ne vom muta definitiv. Dar nici nu am vrut să lăsăm în urmă casa, firma. Am resetat totul în România și am plecat în Spania. Am stat 2 ani de zile. A fost o vacanță prelungită. Eu nu am plecat la muncă, ci să îmi încarc bateriile. Mi-era foarte dor să merg pe stradă și să nu mă bage nimeni în seamă. Mi-am încărcat bateriile, am dat drumul la pix și acu mi-e foarte dor de public”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.