VIDEO: Paul Surugiu – Fuego: „Cred că cei mai iubiți artiști sunt Dan Spătaru și Gică Petrescu”!

În ediția de colecție de vineri a emisiunii De10XRomânia, invitatul lui Răzvan Petre a fost artistul și realizatorul de emisiuni radio și de televiziune, Paul Surugiu – Fuego.

În 2 decembrie, Paul Surugiu – Fuego va susține concertul tradițional de Crăciun la Sala Palatului intitulat „Drag de România ta”, un concert spectacol care va fi înregistrat și care va fi transmis în noaptea dintre ani la TVR 2.

Sursa foto: Alexandru Dolea

Din 4 decembrie începe turneul „Stai cu mine de Crăciun”, cu evenimente în toate orașele naționale din țară.

„De Revelion vom avea o ediție cu totul și cu totul specială. Pe 2 decembrie, la Sala Palatului din București, ora 19:00, va avea loc spectacolul „Drag de România noastră”. Mai sunt câteva locuri, spectacolul se numește după numele emisiunii, voi reprezenta toate zonele din România. De abia aștept să urc pe scenă pentru că va fi un spectacol de trei ore, spectacolul va fi înregistrat și va fi difuzată pe TVR 2 în noaptea dintre ani”.

Paul a vorbit și despre cea mai recentă carte lansată „Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții”, despre artiștii români pe care îi admiră, dar și despre muzica pe care o ascultă în timpul liber.

„Dacă analizăm istoria muzicii românești cred că cei mai iubiți artiști sunt Dan Spătaru și Gică Petrescu. Știau să apară pe scenă, știau să se prezinte în fața publicului. Eu nu aș putea să apar în fața publicului decât îmbrăcat elegant și mă străduiesc să le ofer un moment de neuitat, pe care să-l țină minte”.

Emisiunea De10xRomânia este transmisă pe frecvențele Radio România Regional, de luni până vineri, de la 10:00 la 11:00.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.