Noi restricţii de trafic în zona Doamna Ghica!

Noi restricții de circulație au fost introduse astăzi în zona Pasajului Doamna Ghica, pentru continuarea lucrărilor. Este vorba despre segmentul de drum cuprins între Șos. Colentina și B-dul Lacul Tei, pe ambele sensuri de deplasare. Acolo vor ajunge două automacarale agabaritice pentru asamplarea tăblierului metalic.

Restricțiile de circulație se vor ridica în data de 20 noiembrie, la ora 24.00, pe sensul de mers dinspre B-dul Lacul Tei către Șos. Colentina.

Pe 21 noiembrie, începând cu ora 12:00, vor fi ridicate restricțiile de circulație aplicate pe str. Doamna Ghica, pe sensul de mers dinspre Șos. Colentina către B-dul Lacul Tei, urmând ca aceleași artere să fie restricționate din nou în data de 22.11.2022, în intervalul orar 10:00-15:00.

Celelalte restricții de circulație aplicate pe Șos. Colentina până la acest moment vor rămâne în continuare în vigoare.

Brigada Rutieră a Capitalei le solicită conducătorilor auto să circule cu prudenţă, să nu oprească decât în locurile special amenajate, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele și indicațiile poliţiştilor rutieri.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.