Qatar si Ecuador deschid balul Cupei Mondiale 2022!

Cel mai controversat campionat mondial din istorie debuteaza, cumva firesc, cu un meci controversat la randul sau, presa acuzandu-i pe seicii qatarezi in ultimele zile ca ar fi incercat sa aranjeze partida impotriva Ecuadorului!

Cu un lot alcatuit exclusiv din jucatori care evolueaza in liga nationala, gazdele au reusit o serie impresionanta in meciurile pregatitoare, anume 5 victorii si un egal (1-0 contra Albaniei, 2-1 contra Panama, 1-0 cu Honduras, 2-0 cu Guatemala si un prestigios 2-2 contra Chile) si deasemenea au incheiat pe locul al treilea în Cupa Arabă pe care au găzduit-o anul trecut și au câștigat ultima ediție a Cupei Asiei în 2019!
Jocul echipei gazda va fi probabil centrat pe Almoez Ali (42 de goluri), cel mai bun marcator al Qatarului, jucator care a deschis scorul în fiecare dintre ultimele trei meciuri.

Totusi, excluzand ipoteza unui meci aranjat, specialistii spun ca de fapt usor favoriti sunt oaspetii de astazi, selectionata Ecuadorului reunind o serie de vedete care sunt titulari la echipele de club din Serie A in Premier League.

Partida va incepe la ora 18:00 si va fi transmisa in direct de TVR.

Autor: Bogdan Bratila

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.