Anglia si Olanda sunt numele mari care debuteaza astazi la Campionatul Mondial Qatar 2022

Cea de-a doua zi a Cupei Mondiale din Qatar propune microbistilor nu mai putin de 3 confruntari.

Astfel, ziua va fi deschisa de la ora 15:00 de o intalnire din grupa B, cea dintre Anglia si Iran.
Dincolo de incarcatura politica a relatiilor dintre lumea anglo-saxona si Iran, meciul va fi unul interesant ca si reper de calibrare pentru cele doua selectionate.
In vreme ce oficialii si jucatorii englezi au anuntat in cor ca vin in Qatar pentru a castiga cel de-al doilea titlu mondial dupa cel din 1966, iranienii isi propun ca participarea lor la acest turneu final sa fie una cat mai de succes, dat fiind si faptul ca sunt in grupa cu Statele Unite ale Americii, Anglia si Tara Galilor, adica tari aflate la Antipozi din punct de vedere politic.
Favorita clara astazi, Anglia.

De la ora 18:00 incepe cel de-al doilea meci al zilei, confruntarea dintre Senegal si Olanda.
Daca ieri, in prima confruntare a grupei A, Ecuadorul a invins Qatarul fara sa faca prea mult spectacol, astazi ne asteptam la un joc mult mai deschis, in care desi Olanda este favorita clara si Senegalul are sansa sa etaleze un fotbal de calitate si ca a castigat pe merit Cupa Africii pe Natiuni.
Probabil vom asista la un meci spectaculos, cu faze de gol la ambele porti insa cu o favorita certa, Olanda.

A doua zi a Cupei Mondiale va fi inchisa de intalnirea dintre Statele Unite si Tara Galilor, aceasta fiind cea mai echilibrata a zilei, meci ce va incepe la ora 21:00.
Desi americanii si-au asigurat calificarea la acest turneu mondial la limita, depasind cudoar la golaveraj Costa Rica, ei pornesc drept favoriti in fata unei selectionate a galezilor care a avut de trecut prin doua baraje de calificare, cu Austria si Ucraina.

15:00 Anglia – Iran
18:00 Senegal – Olanda
21:00 SUA – Tara Galilor
Toate partidele vor fi transmise in direct de catre TVR.

Autor: Bogdan Bratila

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.