VIDEO: Zi cu goluri multe la Cupa Mondiala din Qatar!

A doua zi a Campionatului Mondial Qatar 2022 a fost una spectaculoasa, cu doua dintre favorite impunandu-se si cu o jumatate de surpriza in meciul final al zilei.

Pentru inceput, in primul meci al zilei, confruntarea incarcata si de presiune politica dintre Anglia si Iran a adus nu mai putin de 8 goluri, scorul final, 6 la 2 in favoarea englezilor, fiind descriptiv pentru spectacolul ofensiv oferit de catre cele doua nationale.

Pentru englezi au marcat Bellingham (min 35), Saka (min 43 si 62), Sterling (45), Rashford (min 71) si Grealish (min 90).
Pentru iranieni a reusit o dubla Taremi (min 65 si 90+13).

A doua intalnire a zilei a fost una cu mult mai echilibrata, favorita Olanda depasind cu greu o nationala a Senegalului lipsita de vedeta Sadio Mane.
Dupa ce au dominat steril si nu au reusit sa etaleze fotbalul spectacol asteptat de la reprezentativa portocalei mecanice, elevii lui van Gaal au reusit sa puncteze pe final, prin Gakpo (min 84) si Klaasen (min 90+9).

Ultimul meci al zilei, cel dintre Statele Unite si Tara Galilor a oferit atat o confruntare fotbalistica de calitate cat si un joc echilibrat, rezultatul final, 1 la 1, fiind corect reportat la desfasurarea ostilitatilor.

Astfel, americanii au dominat net prima repriza si au reusit sa puncteze in minutul 36 prin Weah in vreme ce galezii au fost mai buni in parteaa doua a jocului, egalarea venind firesc in minutul 82, atunci cand vedeta Bale a transformat impecabil un penalty.

Rezumatul zilei:
Anglia – Iran 6-2
Senegal – Olanda 0-2
SUA – Tara Galilor 1-1

Clasament Grupa A
1. Olanda 3 puncte 2:0 golaveraj
2. Ecuador 3 puncte 2:0 golaveraj
3. Senegal 0 puncte 0:2 golaveraj
4. Qatar 0 puncte 0:2 golaveraj

Clasament Grupa B
1. Anglia 3 puncte 6:2 golaveraj
2. SUA 1 punct 1:1 golaveraj
3. Tara Galilor 1 punct 1:1 golaveraj
4. Iran 0 puncte 2-6 golaveraj

Autor: Bogdan Bratila

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.