Black Friday la mâncăruri tradiționale!

Sursa foto: epochtimes-romania.com

La sfârșitul săptămânii, în București, își deschide porțile târgul de iarnă din Piața Cremenița. Bucureștenii sunt așteptați cu reduceri de Black Friday la mâncărurile tradiționale și nu numai.

Vineri, 25 noiembrie, începând cu ora 12:00, la Târgul de iarnă din Piața Cremenița din Sectorul 2 al Capitalei, vizitatorii se pot bucura de reduceri cu ocazia Black Friday la mâncărurile tradiționale și Black Friday la blănuri.

Pastrama de oaie la grătar, scărița de porc, ceafa la grătar, sarmalele, cârnații de casă, tochitura moldovenească și bulzul vor avea prețuri la reducere. Micii vor avea acelasi gust, la preț redus de Black Friday.

Bucureștenii vor găsi la târg și meniuri de post. Nelipsite vor fi și dulciurile artizanale, nuga cu migdale, salam de biscuiți, halviță, turta dulce si ciocolată de casă.

Târgul de iarnă din Piața Cremenița îi așteaptă pe vizitatori cu reduceri în perioada 25-27 noiembrie. Daca n-ati incheiat sesiunile de cumparaturi, mai aveti o sansa, va fi deschis si  în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie 2022.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.