Brazilia lui Neymar si Portugalia lui Cristiano Ronaldo debuteaza la Cupa Mondiala Qatar 2022

Elvetia si Camerun deschid ziua de la ora 12:00 la Campionatul Mondial din Qatar intr-o confruntare care va fi probabil mai echilibrata decat ar putea parea.
Elvetia a incheiat campania de calificare la mondial fara sa piarda vreo partida si a eliminat campioana Europei, Italia, in drumul spre mondial.
Cu o echipa inchegata, elvetienii se anunta a fi una dintre acele echipe serioase, care isi doresc un traseu cat mai lung la turneul final.
Camerun s-a calificat cu greu la Cupa Mondiala, depasind Algeria la baraj si a reusit doar doua remize in amicalele pregatitoare, cu Panama si Jamaica, insa probabil „leii” din Camerun se vor concentra mai mult in partidele oficiale.

Ziua continua cu intalnirea dintre Uruguay si Coreea de Sud de la ora 15:00.
Antrenorul uruguayan, Diego Alonso, a anuntat oficial că atat el cat și jucătorii vor să devina campioni mondiali, ceea ce pune o presiune deosebita pe sud-americani inca din aceasta prima partida din Qatar!
Cu 7 victorii si o singura infrangere anul acesta, Uruguay este fara indoiala una dintre echipele valoroase ale turneului insa nici adversarii de astazi, Coreea de Sud, nu sunt de lepadat.
Cu o aparare extrem de eficienta, ei s-au calificat incasand doar 3 goluri in cele 10 meciuri de calificare si promit sa fie o nuca tare in partida de debut la Campionatul Mondial Qatar 2022.

De la ora 18:00 ar trebui sa inceapa spectacolul total, Portugalia condusa de Cristiano Ronaldo si campioana Africii, Ghana, anuntand un meci de 1X2 pe placul suporterilor fotbalului de calitate!
Dincolo de cifre si statistici, cele doua nationale joaca un fotbal ofensiv de calitate si probabil partida va fi una spectaculoasa cu adevarat!

Tot cu spectacol se si incheie ziua la Cupa Mondiala din Qatar, pentru ca de la ora 21:00 incepe meciul dintre Brazilia si Serbia.
Cu neymar si restul cariocas afisand o atitudine efervescenta si cu planuri clare de a cuceri Cupa Mondiala, Brazilia nu trebuie sa uite ca Serbia are un lot excelent si cu foarte mare experienta.
Probabil va fi inca un meci frumos, cu goluri insa si o posibila surpriza, Serbia nefiind nicidecum o victima sigura.

12:00 Elvetia – Camerun
15:00 Uruguay – Coreea de Sud
18:00 Portugalia – Ghana
21:00 Brazilia – Serbia
Toate partidele vor fi transmise in direct de catre TVR.

Autor: Bogdan Bratila

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.